Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

 

Des del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya volem manifestar el nostre suport a les institucions públiques de Catalunya i als seus representants polítics davant dels esdeveniments succeïts en els darrers dies i que atempten directament a la democràcia del nostre país. 

 
Des del SCIC sempre estarem compromesos amb la cultura i l'educació dels nostres infants i vetllarem perquè els valors de respecte, tolerància i convivència que ens caracteritzen segueixin sent la nostra bandera. 
 
Cantarem ben fort, unint les veus en un sol cant per fer veure al món que la llibertat és un bé immensurable del què tots som responsables.
 
 
 
20 de setembre de 2017
 
Inici de curs
Concert dels 50 ANYS de Corals Infantils

 

Amb el concert multitudinari del Palau Sant Jordi del 21 de maig de 2017 el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya va cloure la celebració del seu 50è aniversari.

 

 

La directora i membre del Secretariat de Corals Infantils (SCIC) Ester Bonal, i el reconegut periodista -i també pare de cantaires- Antoni Bassas, ens parlen del cant coral i de la seva importància.

 

 

El 14 d'abril del 1967 es van reunir a Manresa més de 800 cantaires d'arreu de Catalunya. Així neixia el Secretariat de Corals Infantils, que enguany compleix 50 anys. L'acte central de les celebracions va tenir lloc al Palau Sant Jordi el 21 de maig de 2017, on va aplegar més de 2.600 nens i nenes i molts dels que han fet possible aquest projecte al llarg de cinc dècades.