Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

DARRERES IMATGES
Inscripcions 1 setembre

 


Interpretació conjunta de la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera, de la cantata "La Venedora de Llumins", de Joaquim i Paul Perera, el 17 de desembre de 2017 a l'església de Santa Maria de Cervera, en el marc del Concert de Nadal de l'Agrupació Coral de Cervera.

Vídeo: Ramon M. Estruch

Enllaç twitter CINC

 

 

El 14 d'abril del 1967 es van reunir a Manresa més de 800 cantaires d'arreu de Catalunya. Així neixia el Secretariat de Corals Infantils, que enguany compleix 50 anys.

L'acte central de les celebracions va tenir lloc al Palau Sant Jordi el 21 de maig de 2017, on va aplegar més de 2.600 nens i nenes i molts dels que han fet possible aquest projecte al llarg de cinc dècades.

Senyera
Logo FCEC
Logo SCIC
El Petit Príncep

 

La cinquantena Trobada de Corals Infantils de Catalunya, que va reunir el diumenge 21 de maig de 2017 més de 2.500 cantaires de les més de 100 corals que integren el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), va ser la gran festa de clausura dels actes de celebració del 50 aniversari de la federació.

Es va celebrar amb un concert al Palau Sant Jordi, on els cantaires van estrenar dues obres escrites expressament per a l'ocasió: d'una banda, 'L'enfilall', un recull elaborat per Josep Vila i Casañas amb fragments de les cantates encarregades pel SCIC a diversos autors al llarg d'aquests 50 anys; i, de l'altra, la cantata '… I no em venien a buscar!', amb música de Joan Vives i text de Piti Español per a cor infantil, solistes i big band.