Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

Notícies

07/02/2018
Gran èxit dels tallers i els concerts de la DÀMARIS GELABERT organitzats per la Coral Infantil

Aquest passat dissabte dia 3 de febrer, la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA va organitzar una intensa jornada musical al costat de la reconeguda cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert. 

Imatge de complement Ampliar imatge

El matí es va iniciar a la casa de l’Agrupació Coral, on la Dàmaris va impartir dos magnífics tallers d’estimulació musical adreçats als nens i nenes més petits i les seves famílies: el primer, per a infants de 0 a 2 anys; i un segon, adreçat als cantaires de 3 a 6 anys dels grups de Barrufets i Petits de la Coral Infantil. Les directores també van ser presents als tallers i van poder compartir moltes estones amb ella i gaudir de les tècniques del mètode musical "Tot Sona", creat per ella mateixa, i que va adreçat als cantaires més petits. L’experiència de ben segur ens ajudarà en la nostra pràctica diària, on la farem extensiva a la totalitat de cantaires de la nostra entitat.

A la tarda va ser el torn dels concerts de la "Dàmaris i la seva banda" al teatre Casal de Cervera, on va oferir dues sessions, a les cinc i a les set de la tarda, amb la sala plena de gom a gom en ambdues ocasions! Aquí, va estar acompanyada a l'escenari de quatre músics: l'Àlex i Adrià Martínez, el Dimas Corbera i en Coqui Castells, i també de dues veus coristes, l’Anila Padrós i la Cristina Ferrero. Realment va ser una experiència impressionant per a tot el públic present, i especialment per a tots els infants, doncs les cançons de la Dàmaris Gelabert transmeten aprenentatge, vitalitat, la força del cant, l'amistat i la consciència de què tots podem aportar molt i ser "personatges singulars" de la història!, que és el missatge amb el qual van finalitzar els concerts a través de la cançó titulada "TU", tot cantant... Tu pots ser un personatge singular!; poeta de nit, enginyer d'acudits, somiador d'infinits, comptador d'estels, compositor del temps, un veler contra el vent...; quan escrius la teva història escampes mil llavors, que són les petjades dels teus peus que recolliran els teus hereus!.

 

Des de la Coral Infantil Nova Cervera volem agrair a tots els infants i famílies que van participar dissabte tant dels tallers com dels concerts pel seu suport i la seva resposta a aquesta iniciativa de la nostra entitat. Moltíssimes gràcies!

Per finalitzar, recordar que la Coral Infantil Nova Cervera pot dur a terme la seva activitat habitual gràcies als seus cantaires i famílies, acompanyats del treball desinteressat de les seves directores i la seva junta de pares i mares, que en aquesta ocasió van comptar amb la col·laboració de diversos cantaires de la Coral Ginesta de Cervera. Entre tots plegats vam fer possible un dia molt especial...