Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
20/11/2018

Aquest passat divendres 16 de novembre per la tarda i amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, tingué lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera una de les gravacions televisives que es fan arreu del país de col·laboració del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb La Marató de TV3 d'aquest any. 

Imatge de complement Ampliar imatge
14/11/2018

Els passats 10 i 11 de novembre, tal i com és tradició de l’entitat cada tardor,  més d’un centenar d’infants i joves cantaires de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA van passar tot el cap de setmana a la casa de colònies de La Carral (El Miracle, el Solsonès), tot gaudint d’unes intenses hores de cant coral i lleure, per tal de poder començar a preparar tots i totes junts, entre d’altres, el repertori nadalenc.

Imatge de complement Ampliar imatge
30/10/2018

Aquest passat diumenge dia 28 de novembre a la tarda, les portes del Paranimf de la Universitat de Cervera es van obrir al públic per tal d’acollir el tradicional concert i celebració de la Castanyada de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA. Aquest cop però, la Coral Infantil va compartir escenari amb uns convidats de luxe, el Cor Juvenil del Patronat de Música d’Eivissa, que van passar tot el cap de setmana a la nostra ciutat, en motiu del retorn de l’intercanvi que ja es va iniciar el curs passat, quan els cantaires cerverins dels grups de Mitjans i Grans varen actuar a la trobada Veus Joves que anualment té lloc a l’illa d’Eivissa.

Imatge de complement Ampliar imatge
18/10/2018

La setmana següent a la Festa Major, amb els primers assaigs setmanals, tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera han iniciat el nou curs, que ha arribat carregat de multitud de projectes i de renovades il·lusions.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/09/2018

Durant la tarda del passat dilluns dia 24 de setembre, els cantaires dels grups de Petits i Mitjans de la Coral Infantil Nova Cervera van participar un cop més de forma activa al Seguici festiu infantil de la ciutat, acte que posava punt i final als actes de la Festa Major del Sant Crist de Cervera.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/09/2018

Bona part dels cantaires dels grups de Petits i Mitjans de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, aquesta darrera setmana ja s'han aplegat a la casa de l’Agrupació Coral juntament amb les directores de l'entitat, per tal de poder preparar degudament la seva participació al Seguici Infantil del dilluns de la Festa Major.

89 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>