Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
11/04/2018

Durant la tarda del passat dissabte dia 7 d’abril, els grups de Petits i Mitjans de la CORAL INFANTIL “NOVA CERVERA” van tenir la sort de poder participar activament a la gala solidària IMPLICA’T, celebrada al teatre del Casal de Cervera.

Imatge de complement Ampliar imatge
06/04/2018

Cervera ha gaudit aquest diumenge de Pasqua, dia 1 d’abril, i acompanyats d’una climatologia excel·lent, d’una nova edició de les seves tradicionals Caramelles, els arrelats cants corals de caire popular que celebren l’arribada de la primavera.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/03/2018

El passat diumenge dia 18 de març, els grups de Barrufets i Petits de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, que són els cantaires més petits de l’entitat i que tenen entre tres i set anys, van realitzar la tradicional sortida en tren en alguna de les poblacions de la nostra línia fèrria, a la qual s’hi suma també la vessant solidària iniciada fa uns anys, finalitzant la jornada amb un concert solidari, que enguany ha tingut com a beneficiària l’Associació Alba de Tàrrega, i, en concret, un dels seus projectes socials.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/03/2018

El passat cap de setmana del 10 i 11 de març, la Coral Infantil Nova Cervera va esdevenir l’entitat amfitriona de la segona part de l’intercanvi coral amb els infants i joves cantaires dels grups de Mitjans i Grans de les corals infantils de la ciutat de Barcelona Gymúsic i Petits Martinencs. Es tractava, doncs, del retorn d’una primera coneixença ja iniciada el curs passat, en motiu de la celebració al Palau Sant Jordi de la capital catalana de la 50a Trobada General del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), activitat que va permetre que els cantaires cerverins fossin acollits a les cases de les famílies de les dues corals infantils barcelonines.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/02/2018

El passat divendres dia 16 de febrer, el grup de Grans de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA  i els cantaires de la CORAL GINESTA van participar a la primera sessió - taller  anomenada "BALLAR ENS FA BÉ", que forma part d'una iniciativa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, i que anualment es duu a terme en col·laboració amb 3 entitats culturals del país. Enguany, l'Agrupació Coral de Cervera ha estat una de les entitats escollides ! i pel format dels tallers, durant aquest curs hi participaran el grup de Grans de la Coral Infantil i la Coral Ginesta.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/02/2018

Aquest passat dissabte dia 3 de febrer, la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA va organitzar una intensa jornada musical al costat de la reconeguda cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert. 

79 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>