Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

Agenda d'activitats

Imatge de complement Ampliar imatge
03/02/2018
Música
Concerts DÀMARIS GELABERT

 

El proper dissabte 3 de febrer comptarem a Cervera amb la presència de la DÀMARIS GELABERT, coneguda cantant, pedagoga i musicoterapeuta.

La Dàmaris s’ha convertit en els darrers anys en un dels referents infantils musicals per excel·lència. Les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen.

La tarda del 3 de febrer la Dàmaris oferirà 2 concerts al Teatre Casal de Cervera, amb l'espectacle "DÀMARIS GELABERT I LA SEVA BANDA":

  • 1a sessió: a les 5 de la tarda (17 h.)
  • 2a sessió: a les 7 de la tarda (19 h.)

 

En aquesta ocasió, la Dàmaris estarà acompanyada a l'escenari de quatre músics (Àlex i Adrià Martínez, Dimas Corbera i Coqui Castells) i dues veus coristes (Anila Padrós i Cristina Ferrero).

L'experiència d'aquest concert ens dóna l'oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

El concert està recomanat per a totes les edats.

Preu de les entrades (no numerades):

  • Nadons fins a 1 any = gratuït
  • Nens i nenes d'1 a 16 anys = 12€
  • Adults = 15€
  • Cantaires de la Coral Infantil = 10€

 

Les entrades es posaran a la venda al públic a partir del dilluns 8 de gener:

 

Durant el mes de gener totes les entrades pel Concert (excepte les dels cantaires de la Coral Infantil) gaudiran d'1 euro de descompte.

 

Lloc:  Casal de Cervera - CERVERA
Horari:  17.00 h.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el correu electrònic de la Coral Infantil, coralinfantilnovacervera@gmail.com