Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

45è aniversari

Imatge de complement
Ampliar imatge
CONCURS LOGOTIP 45è Aniversari
30 de maig de 2015
PER MOLTS ANYS!

Quan una persona fa l’aniversari tothom s’afanya a felicitar-la i desitjar-li un bon futur.

Quan es tracta d’una entitat, i encara més d’una entitat cultural, educativa i artística com és una Coral Infantil, aquests bons desitjos i felicitacions es multipliquen fins a l’infinit, ja que l’aniversari porta implícit tota una unió d’elements, esforços i il·lusions que mereixen plenament el reconeixement de tota la societat.

La Coral Infantil Nova Cervera és una bona mostra de tota aquesta conjunció d’elements: un grup de nens i nenes que volen cantar, uns pares i mares al darrera que els animen i que veuen en el cant una bona eina des del punt de vista educatiu i humà, i un grup de directors i directores engrescats i disposats a passar al davant, amb la responsabilitat, hores i esforç que això suposa.

I tots aquests elements s’han anat entrellaçant no d’una manera vistosa, sorollosa o llampant, sinó tot el contrari, de forma semblant al treball de les formigues: dia a dia, assaig rera assaig, i any rera any. I així, amb el treball constant i insistent de cada dijous i divendres, s’ha arribat als 45 anys d’existència...

A partir d’un text de la Rosa Puig Ortiz extret del llibret ’35 anys Coral Infantil Nova Cervera. 1970-2006’

Imatge de complement
Ampliar imatge
Concert de cloenda del 45è aniversari
20 de desembre de 2015

Paranimf de la Universitat