Saltar a continguts

CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA"

Navegació

Menú principal

La FCEC

Logo de la FCEC
Ampliar imatge
LA FEDERACIÓ CATALANA D'ENTITATS CORALS (FCEC)

La Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) és una entitat autònoma, amb personalitat jurídica, que té per finalitat essencial impulsar i coordinar les activitats corals tipus col.lectiu de les entitats federades; i per objectiu complementari l'assessorament i l'orientació a les agrupacions adherides, i la promoció de noves entitats corals.

La FCEC fou constituïda a Manresa, el dia 5 de juny de 1982, per acord de les entitats fins llavors agrupades al Secretariat dels Orfeons de Catalunya (1959-1982), successor -al seu torn-, en l'àmbit corporatiu, de la Germanor dels Orfeons de Catalunya (1918-1939).

La personalitat jurídica li és reconeguda, també, en la seva condició de membre -com a moviment nacional- de la Federació Europea de Joves Corals (EUROPA CANTAT) i de la Federació Internacional per a la Música Coral (IFCM).

Actualment hi ha més de 450 entitats corals federades a la FCEC.

El carnet de cantaire 

L'1 de setembre de 2014 va entrar en vigor el nou carnet de cantaire, que tindrà validesa fins al 31 d’agost de 2018.

El fet de ser-ne posseidor possibilita que els cantaires de la Coral Infantil puguin accedir a tot un seguit de descomptes en nombroses activitats i establiments d'arreu del país.